Despre noi - Bijunico Magazin Bijuterii

Despre noi

Gama diversificata de produse si preturile noastre imbatabile

Magazinul online de bijuterii www.bijounico.ro va deveni cu siguranta magazinul tau preferat!
Firma ADA&NICO BIJOUX TRICK SRL  s-a infiintat in anul 2019 in BUCURESTI si a reusit sa creasca de la an la an prin diversificarea gamei sortimentale, prin echipa tanara si orientata catre client, stiind ca un client multumit este un client pe termen lung.
La magazinul nostru nu legam doar relatii client-comerciant, ci construim o comunitate de prietene, fete si femei, ce impartasim pasiunea pentru frumos, ce cautam in permanenta acele produse care se ne faca sa ne simtim bine in pielea noastra la orice eveniment.

Gama diversificata de produse si preturile noastre imbatabile te vor face sa revii cu drag cu noi comenzi. In plus, in fiecare zi adaugam produse noi astfel incat sa raspundem prompt celor mai pretentioase cerinte.

Pe langa toate acestea, devenind client al magazinului ADA&NICO BIJOUX TRICK SRL  te vom recompensa prin concursuri cu premii pe pagina noastra de FACEBOOK https://www.facebook.com/bijouxadanico iti vom trimite vouchere cadou pe e-mail si vei afla primul de ofertele speciale din magazinul nostru.

Diversitate

Nu exista indoiala ca bijuteriile sunt aproape de inima oricarei femei. De aceea www.bijunico.ro este destinatia perfecta unde poti gasi bijuterii potrivite oricarui stil.

Accesibilitate

Ne dorim ca shopping-ul de “fine jewelry” sa fie o experienta calda si personala si de aceea, iti aducem mai aproape piese unice, in bugetul tau

Cumparaturi in siguranta

Site-ul www.bijunico.ro detine un certificat SSL (Secure Sockets Layer) care securizeaza schimbul de informatii dintre browser si datele tale personale ale clientilor nostri.

Comanda telefonic